ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ FOLLOWGREEN

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι την περσινή σχολική χρονιά το σχολείο μας και με τη δική σας προσφορά κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης με τη συγκέντρωση χαρτιού και μπαταριών.

Φέτος ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα από τις 18 του μήνα ο μαραθώνιος ανακύκλωσης χαρτιού και άλλων υλικών και, φυσικά, το σχολείο μας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής. Σας καλούμε, λοιπόν, πάλι να μας συνδράμετε είτε στέλνοντάς μας ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, πλαστικά καπάκια κάθε είδους, μπαταρίες, πλαστικό και τηγανέλαιο) είτε/και δωρίζοντάς μας πόντους κάθε μήνα. Αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, πράγμα που απαιτεί 2 λεπτά και είναι δωρεάν.

Σας παρακαλούμε πολύ για τη βοήθειά σας, η οποία, σε περίπτωση επιτυχίας του σχολείου, θα μεταφραστεί σε κάποιο εποπτικό μέσο διδασκαλίας, που τόσο έχει ανάγκη το σχολείο μας.

Σας αποστέλλουμε το σχετικό έγγραφο, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και της εγγραφής σας και … περιμένουμε με ανυπομονησία να δείξετε την ευαισθησία σας.

Ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση

Η υπεύθυνη του προγράμματος

Φιερούλα Παπαδάτου, Φιλόλογος, Υπ/ντρια