ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/-τριών του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής σας ενημερώνουμε ότι σύντομα πρόκειται να αρχίσει η λειτουργία μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2017-18 και θα διαρκέσει έως τη λήξη των μαθημάτων.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας καθορίζεται ως εξής:

  • Για την πρώτη τάξη Γυμνασίου: τρεις (3) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, τρεις (3) ώρες Μαθηματικά, μία (1) ώρα Φυσική και δύο (2) ώρες Αγγλικά. Σύνολο έντεκα (11) ώρες.
  • Για την δεύτερη τάξη Γυμνασίου: τρεις (3) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, τρεις (3) ώρες Μαθηματικά, μία (1) ώρα Φυσική, μία (1) ώρα Χημεία και δύο (2) ώρες Αγγλικά. Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.
  • Για την τρίτη τάξη Γυμνασίου: τρεις (3) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, τρεις (3) ώρες Μαθηματικά, μία (1) ώρα Φυσική, μία (1) ώρα Χημεία και δύο (2) ώρες Αγγλικά. Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.

Στην Ενισχυτική Διδασκαλία μπορούν να συμμετέχουν μαθητές/τριες που υστερούν στα παραπάνω μαθήματα ή μαθητές/τριες που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αυτά.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται μετά την λήξη του κανονικού προγράμματος του σχολείου και κάθε μαθητής/τρια  μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε την συμμετοχή του παιδιού σας σε μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας,  όπως υποβάλετε
αίτηση -δήλωση μαθημάτων στην διεύθυνση του σχολείου έως την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Η αίτηση -δήλωση μαθημάτων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου αλλά θα υπάρχει και στην Γραμματεία του σχολείου.

Από την Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής

ΦΕΚ 3638 B_16-10-17

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Αίτησης-δήλωσης μαθημάτων 2017-2018 προς το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

Συν. 3 Αίτηση-δήλωση μαθημάτων 2017-2018

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.