ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 4/ΜΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

Από τις 5 μέχρι τις 8 Μαΐου 2018 ομάδα 55 μαθητών από την Α΄ και Β΄ τάξη του σχολείου και 5 καθηγητών πραγματοποίησε τετραήμερη εκπαιδευτική εξόρμηση στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

Μετά από την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αποστολή προσφορών επιλέχθηκε το Γραφείο Ταξιδίων «Αφοί Βεργίδη», το οποίο πρόσφερε την πλέον συμφέρουσα προσφορά. Το λεωφορείο ήταν 60 θέσεων, πληρούσε όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Τροχαία πριν από την αναχώρηση. Μετά από σύσταση της Τροχαίας και του οδηγού όλοι οι επιβαίνοντες μαθητές και κατά τις τέσσερις (4) ημέρες της εκδρομής φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Η ταχύτητα του λεωφορείου ήταν η επιτρεπόμενη. Δεν ξεπέρασε τα 80km στην Εγνατία Οδό, ενώ στους επαρχιακούς δρόμους η ταχύτητα ήταν χαμηλότερη. Επίσης ο χρόνος κίνησης του λεωφορείου κατά ημέρα δεν ξεπέρασε τις 12 ώρες. Ο οδηγός ήταν προσεκτικός επαγγελματίας και σταματούσε για ξεκούραση όπως ακριβώς προβλέπεται.

Το πρόγραμμα τηρήθηκε όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί και η συνεργασία μας με τον οδηγό του λεωφορείου  ήταν άριστη. Δε διατύπωσε την παραμικρή δυσαρέσκεια και ενόχληση σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών και ήταν στη διάθεσή μας, όποτε τον χρειαστήκαμε. Η συμπεριφορά του ήταν ευγενική και διακριτική.

Γενικά η σχέση και η συνεργασία μας με το Πρακτορείο «Αφοί Βεργίδη» ήταν άψογη και στο οικονομικό και στο επίπεδο συμφωνίας για το πρόγραμμα.

 

Η υπεύθυνη της μετακίνησης

 

Φιερούλα Παπαδάτου, Φιλόλογος

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.